Om oss

RensaPrylarna.Nu

 

"det lilla företaget med det personliga mötet"

Om RensaPrylarna.Nu

RensaPrylarna.Nu startades av Christian Sigurdsson 2017. Efter att under 10 år haft som hobby att sälja prylar på Tradera tog han steget att arbeta med verksamheten på heltid. Han har därför en lång erfarenhet av att sälja på Tradera, vilket är en trygghet för dig som kund.

 

På Tradera heter han "Kung Orne I" och har under åren samlat på sig 2640 positiva omdömen och inga negativa, samt ett snittbetyg på 5 av 5. Detta är unikt!

 

Sagt om oss

"Sälja saker via Tradera kan väl inte vara så svårt, var min första tanke. När det inte blev av kontaktade jag RensaPrylarna. I det personliga mötet insåg jag att tjänsten inte bara handlade om att hjälpa till med försäljningen. Den kompetens om sakernas värde, om sakernas skick, hur och när försäljning skulle ske etc var mer än imponerande. Jag är otroligt nöjd med bemötandet, kompetensen och i slutänden försäljningssumman. Jag kan varmt rekommendera RensaPrylarna till alla, även du som inte tror du har några prylar av värde. Du kommer att bli positivt överraskad!"

 

Jonas Sjöholm, Haninge

 

"Jag har använt Christians/RensaPrylarnas tjänster vid ett flertal tillfällen, och det har alltid varit till största belåtenhet. Allt hanterande och alla transaktioner har gått snabbt, smidigt och smärtfritt. Och slutresultatet har så gott som alltid varit över förväntan."

 

Håkan Fredriksson, Sköndal

 

"Har under flera år använt mig av Christian/RensaPrylarna. Det har fungerat utmärkt. Proffsig hantering rakt igenom, utmärkta beskrivningar och foton. Dessutom mycket överskådliga redovisningar."

 

Kjell Wiqvist, Älvsjö

RensaPrylarna.Nu

"det lilla företaget med det personliga mötet"

 

Ni har prylarna, men inte tiden.

 

Vi har kunskapen och gör allt jobb.

 

Tillsammans säljer vi era prylar på auktionssajten Tradera och delar på vinsten.

 

KONTAKTA OSS

 

E-post:

info@rensaprylarna.nu

 

Telefon:

0724 500 100

 

Adress:

Brovallsvägen 46

184 94 Åkersberga

 

Kontaktperson:

Christian Sigurdsson

 

Facebook:

www.facebook.com/rensaprylarna